zluftaj.si

zluftaj.si

REKUPERATOR ASPIRA - ECOCOMFORT SMART

ECOCOMFORT 2.0 SMART je inovativna prezračevalna enota, ki omogoča pametno upravljanje okoljskega ugodja v vašem domu.

Sistem stalno spremlja ključne parametre, kot so količina hlapnih organskih spojin (VOC) in vlažnost zraka, ter z uporabo umetne inteligence obdeluje podatke, ki so koristni za optimizacijo uporabe prezračevalnega sistema. ECOCOMFORT 2.0 SMART se samodejno vklopi ali izklopi glede na uporabnikove navade ter uporablja napredno geolokacijo, da zagotovi optimalno higrometrično počutje in kakovost zraka z minimalno porabo energije.

Ta napredni pristop k prezračevanju omogoča AUTO SMART SENSOR, ki zmanjšuje potrebo po primarni energiji. Z infografiko aplikacije Intelliclima+ lahko spremljate trend porabe sistema in parametre senzorjev na napravi, kot so sobna temperatura, vlažnost okolja in kakovost zraka.

ECOCOMFORT 2.0 SMART vključuje tudi način FREE-COOLING, ki se samodejno aktivira med poletjem, ko je zunanja temperatura nižja od notranje. Ta funkcija zagotavlja še večje udobje in boljšo izkoriščenost energije.

Preprečite neželeno plesen in vlago, s čimer prihranite denar za ogrevanje in stroške klimatizacije! 

Iz najnovejših evolucijskih tehnologij in predpisov na področju gradbeništva izhajata dve glavni načeli: omejiti porabo in izboljšati kakovost notranjega okolja ter s tem tudi njegove temperature, vlažnosti in čistosti. Danes stavbe s sodobnimi izolacijskimi materiali nove generacije potrebujejo stalno obnavljanje zraka, kar nas sili, da pogosto odpiramo okna, ki razpršijo veliko toplotne energije. Rešitev? ECOCOMFORT Smart 2.0, ki zagotavlja konstantno izmenjavo zraka, preprečuje nastajanje vlage in plesni ter tako pridobiva do 90% toplote, ki jo vsebuje izpuščeni zrak.

PRIHRANEK ENERGIJE DO 90%

ECOCOMFORT Smart 2.0 je lokalna enota za rekuperacijo toplote, ki omogoča stalno prezračevanje stanovanjskih prostorov z izkoristkom do 90 %.
Zahvaljujoč neprekinjenemu prezračevanju, je mogoče preprečiti nabiranje vlage in plesni ter zagotoviti kakovosten zrak v prostoru.
Ecocomfort Smart 2.0 je opremljen z DC brezkrtačnim motorjem z vzvratnim prezračevalnim ciklom, ki stalno poskrbi za menjavo zraka. Dovodni zrak se filtrira z ISO grobim filtrom, ki je enostavno dostopen in čistljiv.
Zahvaljujoč keramičnemu toplotnemu izmenjevalniku se toplota odsesanega zraka, ki teče skozi enoto, zbira in se preusmerja v dovodni zrak, ko se pretok zraka obrne.

 

 

 

589,00 € brez DDV

644,96 € z 9,5% DDV

(z 9,5% DDV velja samo z montažo za stanovanjske objekte)

718,58 € z 22% DDV

Tehnični podatki

Hitrost

low / medium / high / sleep

Poraba moči

W

2,5 / 4 / 6,3 / 2

Pretok v prezračevanju

m3/h

20,5 / 35 / 48,5 / 8

Glasnost

db(A)

18,5 / 26,5 / 32,5 / nd

Napajanje

230V - 50Hz

Moč

6,63 max

Zaščita

IPX4

Dimenzije

ecocomfort_2.0_smart_11

Daljinsko upravljanje

ECOCOMFORT 2.0 SMART ima osupljivo uporabniško izkušnjo, saj jo lahko enostavno nastavite in upravljate preko aplikacije Intelliclima+ na vašem pametnem telefonu ali tablici (iOS in Android). Poleg tega, sistem več povezav omogoča upravljanje enote lokalno preko Bluetootha ali oddaljeno preko WIFI-ja.

Najmanjša konfiguracija vključuje enoto “MASTER”, ki jo lahko nadgradite s pomožnimi enotami.

ECOCOMFORT 2.0 SMART večpovezovalni sistem je vgrajen z aplikacijo Intelliclima+, ki omogoča nadzor nad celotnim prezračevalnim sistemom, skupaj s paleto programabilnih termostatov Fantini Cosmi. Tako lahko dosežete popolno integracijo pametnega doma.

 

Enostavna montaža

Ecocomfort 2.0 Smart mora biti nameščen na zunanji steni. Zahvaljujoč teleskopski cevi se zlahka prilega vsaki debelini stene med 24 in 58 cm. Zunanjo rešetko je mogoče enostavno namestiti od zunaj ali znotraj.

AspirveloAirEcoComfort14

Garancija in subvencija

Za vgradnjo dveh ali več naprav, ste upravičeni do 20%, nepovratne subvencije EKO SKLADA na celotno investicijo.
Garancija na napravo ASPIRA je 2 leti.

Navodila in vloge za uveljavljanje nepovratne finančne vspodbude dobite tukaj.

Scroll to Top